Bezoek aan huis

Intochten, Shows of Evenementen

Piet Paparazzi

Hij neemt uw werk uit handen

 

 

 

 

Sinterklaas Keurmerk

De Sint Nicolaas activiteiten van H@IP Entertainment waren tot 2022 officieel erkend door de Stichting Vrienden van Sinterklaas. Deze stichting is destijds in het leven geroepen om de vele “beunklazerij” welke Nederland ieder jaar weer teistert, tegen te gaan.

Wij waren er dan ook zeer trots dat onze activiteiten sinds begin 2009 het officiële Sinterklaaskeurmerk droegen. Dit keurmerk werd onder zeer strenge voorwaarden uitgegeven aan organisaties welke zich sterk maken voor ”het bieden van kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap, voorwaarden om deskundig en op verantwoorde wijze te voldoen aan de wensen van het sintvierend publiek in Nederland en België.” Een keurmerkhouder was overigens ook gehouden aan strenge regels en een gedragscode.

Hierdoor had u als opdrachtgever een extra waarborg dat u niet te maken zult krijgen met een dronken, vervelende of zelfs handtastelijke Sinterklaas of Pieten, waarover helaas ieder jaar weer vele berichten in de media verschijnen.

Helaas is de organisatie Vrienden van Sinterklaas, gestopt met haar activtiteiten, waardoor het Keurmerk sinds 2022 niet meer wordt uitgegeven. Desondanks kunt u nog steeds vertrouwen dat H@IP Entertainment haar Sinterklaasactiviteiten onder dezelfde voorwaarden blijft uitvoeren.