Bezoek aan huis

Intochten, Shows of Evenementen

Piet Paparazzi

Hij neemt uw werk uit handen

 

 

 

 

Sinterklaas Keurmerk

De Sint Nicolaas activiteiten van H@IP Entertainment zijn officieel erkend door de Stichting Vrienden van Sinterklaas. Deze stichting is in het leven geroepen om de vele “beunklazerij” welke Nederland ieder jaar weer teistert, tegen te gaan.

Wij zijn zeer trots dat onze activiteiten sinds begin 2009 het officiële Sinterklaaskeurmerk dragen. Dit keurmerk wordt onder zeer strenge voorwaarden uitgegeven aan organisaties welke zich sterk maken voor ”het bieden van kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap, voorwaarden om deskundig en op verantwoorde wijze te voldoen aan de wensen van het sintvierend publiek in Nederland en België.” Een keurmerkhouder is overigens ook gehouden aan strenge regels en een gedragscode.

Hierdoor heeft u als opdrachtgever een extra waarborg dat u niet te maken zult krijgen met een dronken, vervelende of zelfs handtastelijke Sinterklaas of zwarte piet, waarover helaas ieder jaar weer vele berichten in de media verschijnen.

Voor meer informatie over het keurmerk, de voorwaarden of andere keurmerkhouders kunt u de website bezoeken van de Vrienden van Sinterklaas:

www.sinterklaaskeurmerk.nl
www.stichtingvriendenvansint.nl