Bezoek aan huis

Intochten, Shows of Evenementen

Piet Paparazzi

Hij neemt uw werk uit handen

Het Feest van Sinterklaas is hét ideale Sinterklaasfeest. Een totaalconcept voor met name een groter publiek. Denk hierbij aan grotere bedrijven, groepen (vanaf ± 40 personen), aansluitend aan intochten, theaters. Het aantal kinderen is niet gemaximaliseerd. Wij passen heel simpel het aantal pieten aan.

Voordeel voor organisatoren is dat men naast het boeken van dit concept alleen nog cadeautjes dient te kopen. Dus niet nog zoeken naar een goochelaar, clown of disco, niet zoeken naar een geluidsset, u heeft één adres waar u alles regelt: H@IP Entertainment. Zelfs het strooigoed brengen we mee.

Het concept:

Het Feest van Sinterklaas is een interactief Sinterklaasfeest van ca. 75-90 minuten en wordt gebracht door professionals met vele jaren ervaring als DJ, muzikant, acteur of entertainer.  Zo maken we kennis met onder andere de Babbelpiet, de Discopiet (uiteraard heeft deze zijn geluidsinstallatie en drive-in show niet vergeten), de ballonnenpiet, Piet de Bouwer en vele andere pieten. Met de kinderen wordt gedanst, gezongen, speelt de Babbelpiet zijn eigen PPP-show speelt (Piet’s Prijzen Parade), waarbij de kinderen leuke prijsjes kunnen winnen met grappige spelletjes en opdrachten, maar natuurlijk zijn ook de Hoofdpiet en Sinterklaas van de partij.

Als rode draad loopt een verhaallijn door het programma waarin de pieten van alles meemaken. Deze verhaallijnen worden ieder jaar aangepast, waardoor u, wanneer u opnieuw boekt, nooit twee keer dezelfde show te zien zult krijgen.

Dit is voor grotere groepen of openbare gelegenheden het meest ideale variant voor het Sinterklaasfeest. Uiteraard kan dit concept ook geïntegreerd worden in een optocht of ander Sinterklaasevenement.

Ook kunnen wij, vanwege onze eerdere samenwerkingen, dit aanbieden in combinatie met de RTL Telekids Discoshow, enkele karakters uit "De Club van Sinterklaas" of de meidengroep Raak!

Informeer nu naar de vele mogelijkheden.

Het feest van Sinterklaas is te boeken bij vrijwel ieder theaterbureau of boekingskantoor in Nederland.