Bezoek aan huis

Intochten, Shows of Evenementen

Piet Paparazzi

Hij neemt uw werk uit handen

Sinterklaas op uw bedrijf?

Als het gaat om de uitvoering van een Sinterklaasfeest voor bedrijven is H@IP Entertainment de juiste partner. Geen bedrijf is gelijk. Niet alleen de bedrijfsgrootte speelt een rol, ook budgetten, het aantal kinderen en de bedrijfscultuur zijn niet onbelangrijk.

H@IP Entertainment heeft voor ieder bedrijf en ieder budget een perfecte en passende oplossing. Of het nu gaat om een traditioneel bedrijfsbezoek of een grote happening: H@IP Entertainment maakt het mogelijk. Ook hier geldt dat het aantal pieten afhankelijk is van het aantal kinderen dat tijdens het Sinterklaasfeest aanwezig is.

Kleinere bedrijven:

Voor kleinere bedrijven kunnen wij (wanneer slechts minder dan 15 kinderen aanwezig zullen zijn) de mogelijkheid bieden de kinderen thuis op te zoeken. Voor groepen boven de 15 kinderen bieden wij een Sinterklaasfeest op maat. Voor kleinere groepen maken wij gebruik van onze vragenlijsten welke ook voor huisbezoeken worden gebruik. Hierbij kunt u denken aan algemene vragen als favoriete speelgoed, tv-programma, eten, huisdieren etc. Deze antwoorden gebruikt Sint Nicolaas ter voorbereiding van het individuele gesprekje met de kinderen. Vanaf 15-20 kinderen adviseren wij een geluidset te gebruiken. Indien gewenst kunnen wij deze voor u meebrengen. Ook kunnen wij diverse aanvullende entertainment aanbieden als een pietendisco of ander entertainment.

Grotere bedrijven:

Voor alle bedrijven, maar vooral grotere bedrijven biedt H@IP Entertainment aanvullende mogelijkheden als het gaat om entertainment. Hierbij kunt u denken aan een ballonnenpiet, een entertainmentprogramma of een heuse pietendisco. Afhankelijk van het aantal kinderen zal ook het aantal pieten worden aangepast. Voor groepen boven de 40 kinderen bieden wij u een totaalconcept: Het Feest van Sinterklaas! Elders op deze pagina en op deze website vind u meer informatie van deze show.

Het Feest van Sinterklaas!

In dit concept bieden wij een compleet interactief programma met vele zwarte pieten, waaronder de Babbelpiet, de Ballonnenpiet, een discopiet en natuurlijk Sinterklaas! In dit programma van ca. 75 minuten beleven de pieten en Sinterklaas tal van bijzondere momenten, die de kinderen zal doen lachen, verbazen en vooral genieten van het vele dansen en zingen. Natuurlijk heeft de discopiet zijn apparatuur niet vergeten en ook een geluidsset tot ca. 150 personen is inbegrepen, alsook 15 kilo strooigoed. Hiermee hoeft u als opdrachtgever alleen nog te zorgen voor een cadeautje.