Bezoek aan huis

Intochten, Shows of Evenementen

Piet Paparazzi

Hij neemt uw werk uit handen

Een heerlijk avondje tijdens de Covid-19 pandemie. Dat is een uitdaging. Alle alternatieven die we het afgelopen jaar bedachten werden door de realiteit ingehaald.

En het is een gegeven: Een huisbezoek, sinterklaasfeest op het werk, de sportvereniging of intocht: het was allemaal niet mogelijk.

 

Maar één ding is zeker: Ondanks Covid-19 vaart de Sint ons landje niet voorbij...

Online Sinterklaasfeest:

Daarom hebben wij iets anders. Wij hebben een heuse studio gebouwd, waar we Online Sinterklaasfeesten kunnen streamen.

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt dit?

U boekt een tijdslot op een bepaalde dag en tijdstip. Afhankelijk van de grootte van de groep leest Sinterklaas uit zijn boek verhaaltjes over de kinderen of hebben we een algemeen programma van zo'n 45 minuten. Het is niet de bedoeling dat de kinderen blijven zitten: we gaan uiteraard lekker dansen, springen en zingen. Want naast Sinterklaas ontbreken uiteraard de Babbelpiet en de danspietjes niet.

Uw medewerkers krijgen een unieke url waarop het programma live wordt uitgezonden, met een eigen inlogcode. Het is dus ook uw eigen Sinterklaasfeest wat eventueel conform maatwerk worden ingericht. Via een chatfunctie kunnen de kinderen (met hulp van hun ouders) berichten sturen naar Sinterklaas die hierop kan reageren, maar ook is in vele gevallen mogelijk om via een videoverbinding met Sinterklaas te spreken. 

Prijs vanaf EUR 900,00 excl. BTW

Ook videoboodschappen van Sinterklaas als alternatief voor een huisbezoek zijn mogelijk.

Prijs: Vanaf EUR 24,95 excl. BTW.

 

hieronder ziet u een video van de digitale intocht 2020 in de Gemeente Westerkwartier

Informeer naar de mogelijkheden tijdens kantoor uren: 0594 587095 of info(at)haip(punt)nl