Bedrijfsbezoeken

Sinterklaas op uw bedrijf?

Als het gaat om de uitvoering van een Sinterklaasfeest voor bedrijven is H@IP Entertainment de juiste partner. Geen bedrijf is gelijk. Daarom heeft HAIP Entertainment voor ieder bedrijf een passende oplossing. En voor ieder budget. Of het nu gaat om een traditioneel bedrijfsbezoek of een grote happening: HAIP Entertainment maakt het mogelijk. Het aantal pieten dat we meenemen laten wij afhangen van het aantal kinderen dat tijdens het Sinterklaasfeest aanwezig zal zijn.

IMG_6613Kleinere bedrijven:

Voor kleinere bedrijven bieden wij (wanneer minder dan 15 kinderen aanwezig zullen zijn) de mogelijkheid bieden de kinderen thuis op te zoeken. Verwacht u minder dan 15 kinderen? In dat geval is het mogelijk om een individueel gesprek te hebben met Sinterklaas. Daarvoor maken wij gebruik van onze vragenlijsten welke ook voor huisbezoeken worden gebruikt. De vragenlijsten bevatten allemaal algemene vragen als: wat is het favoriete TV programma, sport, eten. Maar ook vragen als wie is de juf? Wie is de beste vriend? De antwoorden op deze vragen worden gebruikt door Sint Nicolaas om zich voor te bereiden op het gesprek met de kinderen.

Vanaf 15-20 kinderen adviseren wij een geluidset te gebruiken. Dit kunnen wij, tegen meerprijs, wij voor u verzorgen. Ook ander kinderentertainment kan door ons worden verzorgd.

Grotere bedrijven:

Vooral voor grotere bedrijven biedt HAIP Entertainment vele mogelijkheden als het gaat om entertainment. Denkt u aan een ballonnenpiet, een compleet verhaal of een heuse pietendisco. Afhankelijk van het aantal kinderen zal ook het aantal pieten worden aangepast. Voor groepen boven de 40 kinderen bieden wij u een totaalconcept: Het Feest van Sinterklaas! Elders op deze pagina en op deze website vind u meer informatie over deze show.

2012FCGroningen001Het Feest van Sinterklaas!

Het Feest van Sinterklaas is een compleet interactief programma met vele zwarte pieten, waaronder de Babbelpiet, de Ballonnenpiet, een discopiet en natuurlijk Sinterklaas! Zij beleven met de kinderen een avontuur dat niet snel zal worden vergeten. Er wordt met de kinderen gezongen, gelachen en gedanst in dit programma, dat ongeveer 75 minuten duurt.  Natuurlijk heeft de discopiet zijn apparatuur, waaronder een geluidsset tot ca. 150 personen, niet vergeten.

Facebook Piet Paparazzi

Bent u op de foto gezet tijdens een van onze evenementen? Onze fotopiet Piet Paparazzi heeft zijn eigen facebookpagina waar u gratis uw foto's kunt downloaden. Zoek hem op en like zijn pagina!